11.10.2024
No items found.

Pavla Hybešová – nová posila ve vedení týmu

S radostí Vám představujeme novou osobnost v čele týmu, který pečuje o naše stávající klienty!

Pavla Hybešová k nám nastoupila jako Account manažerka před 4 roky a věnovala se obchodní činnosti. O rok později se na základě bohatých znalostí interních procesů posunula na pozici Senior Account manažerky.

„Náš obchodní tým v Business Lease je rozdělen na akvizici a na account management, který po půl roce klienty získané akvizicí přebírá. Jsem vděčná, že mohu být právě v čele Account týmu, kde bych ráda uplatnila své nastavení „pečujícího manažera“. Zaměření se na kvalitu poskytovaných služeb je pro mě hlavní prioritou,“ komentuje svůj postup na vyšší pozici nová manažerka Account týmu.

Na své nové pozici Account Team manažerky by se Pavla ráda dále zaměřila především na kvalitní a transparentní komunikaci mezi týmy a jednotlivci. Jejím cílem je zároveň vytvořit příjemné a podporující pracovní prostředí. Pavla se chce zaměřit na efektivní spolupráci a věnovat svou energii optimalizaci pracovních procesů tak, aby byly co nejefektivnější, přispěly k dosažení obchodních cílů společnosti a také ke spokojenosti našich klientů.

Věříme, že s Pavlou dosáhneme společně skvělých výsledků a zůstane ji stále dostatek času na hudbu, která je její celoživotní vášní.

Spojte se s námi

Zanechte nám na sebe kontakt a my se s vám ozveme
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.
Děkujeme, v blízké době se Vám z Business Lease ozveme.
Něco se pokazilo, formulář nebyl odeslán.